nieuws

Tweede zaak eigenaren Floriande Hoofddorp

Cafetaria Top 100

Marco en Gisela Honsbeek van top 100-cafetaria Verhage Floriande in Hoofddorp beginnen een tweede zaak. Op 20 november openen ze Verhage Waddinxveen. Parel van de Fastservicebranche Carlos van den Berge wordt er bedrijfsleider.

Tweede zaak eigenaren Floriande Hoofddorp

‘Verhage zocht naar een locatie in Waddinxveen en een exploitant, en ik speelde al langer met het idee om een tweede zaak te starten’, zo vat Marco Honsbeek samen waarom hij met zijn vrouw Gisela van start gaat met Verhage Waddinxveen.

Verhage

‘Door omstandigheden zijn wij het afgelopen jaar uit de running geweest en ontdekten we dat de exploitatie van Verhage Floriande in Hoofddorp gewoon doordraaide’, aldus Marco.

‘Ik was zelf minimaal aanwezig, terwijl we meer bezoekers mochten ontvangen en een hogere omzet behaalden.’

Waddinxveen

Uiteindelijk waren dat de redenen om ja te zeggen tegen de locatie in Waddinxveen. Marco: ‘Ik zocht een nieuwe ambitie. Bovendien dwingt het mij om weer scherp te zijn, zodat ik daar iets goed kan neerzetten.’

Marco en Gisela Honsbeek

Gisela, die wat sceptischer was over de plannen van haar man, blijft het gezicht in Hoofddorp. Marco gaat in de eerste periode zijn aandacht verdelen over beide zaken.

‘Carlos wordt bedrijfsleider in Waddinxveen’, aldus Marco. ‘Dat is onze beloning voor zijn inzet in Hoofddorp het afgelopen jaar. De bedoeling is dat hij daar uiteindelijk het gezicht van de zaak gaat worden.’

Cafetaria Top 100

Verhage Floriande Hoofddorp staat op plaats 34 in de Cafetaria Top 100 2014/2015. Bekijk hier de volledige ranglijst.

Carlos van den Berge werd maandag 27 oktober uitgeroepen tot Parel van de Fastservicebranche. Bekijk hieronder de video van ons bezoek, op een moment dat hij nog niet wist dat hij deze titel zou gaan winnen.

Reageer op dit artikel