nieuws

Top 100-ondernemers openen Verhage Waddinxveen

Cafetaria Top 100

Marco en Gisela Honsbeek hebben donderdag 20 november hun tweede zaak geopend. De ondernemers zijn in Hoofddorp eigenaar van Verhage Floriande, nummer 34 in de Cafetaria Top 100, en exploiteren in het nieuwe winkelcentrum Nieuw Centrum nu ook Verhage Waddinxveen.

Top 100-ondernemers openen Verhage Waddinxveen

Begin deze maand meldden Marco en Gisela Honsbeek aan Snackkoerier dat ze in Waddinxveen met een tweede cafetaria van start zouden gaan en dat deze onder leiding komt te staan van hun bedrijfsleider Carlos van den Berge.

Verhage Franchise Support

Verhage Waddinxveen is gevestigd aan het Gouweplein in het nieuwe winkelcentrum Nieuw Centrum en opende donderdag 20 november officieel de deuren.

Horeca Top 100

Verhage Franchise telt 36 cafetaria’s in Nederland en staat in de Misset Horeca Top 100 van grootste bedrijven en merken op plek 68 met een omzet van €13,5 miljoen over 2013.

Fastservice Top 20

In de Fastservice Top 20 van Snackkoerier neemt de franchiseformule de zestiende plaats. In de Cafetaria Top 100 2014/2015 staan negen Verhage-vestigingen.

Tom Bijl

‘De investering in het openen en optimaliseren van vestigingen past binnen onze strategie’, aldus Tom Bijl, directeur Verhage Franchise Support.

Allround eetgelegenheid

‘Daarnaast willen wij ons de komende jaren nadrukkelijker profileren als allround eetgelegenheid, zodat jong en oud voor koffie, ontbijt, lunch en diner bij ons aan het juiste adres is en blijft.’

Parel van de Fastservicebranche

Bedrijfsleider bij Verhage Waddinxveen wordt Carlos van den Berge. Hij werd maandag 27 oktober tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Nijkerk uitgeroepen tot (tweede) Parel van de Fastservicebranche (zie video hieronder).


Binnenkort meer over de nieuwe zaak op en in Snackkoerier.

Reageer op dit artikel