nieuws

Top 100-cafetaria doneert saus aan Voedselbank

Cafetaria Top 100

Henk en Annette van Lenten van Family Fijnaart hebben 600 flessen Remia-saus geschonken aan de Voedselbank Moerdijk. ‘Tijdens het afgelopen WK-voetbal hebben we alle vaste gasten van een fles voorzien’, nu hebben we gekozen voor een goed doel’, aldus de eigenaren van de nummer 4 in de Cafetaria Top 100.

Top 100-cafetaria doneert saus aan Voedselbank

Remia en formulebeheerder FHC Formulebeheer introduceerden deze fles vanwege het 20-jarig jubileum van laatstgenoemde in de cafetaria’s met de Family-formule. Ondernemers kregen de gelegenheid deze te serveren aan hun gasten.

Remia

‘Omdat er meer dan voldoende beschikbaar was, hebben wij in overleg met Remia besloten om 600 flessen te schenken aan de Voedselbank Moerdijk’, aldus Annette van Lenten.

Family Fijnaart

Ze is met man Henk uitbater van Cafetaria Eethuis Family in Fijnaart. ‘We hadden niet verwacht dat dit zo goed zou worden ontvangen.’

Cafetaria Top 100

Family Fijnaart heeft in de nieuwste Cafetaria Top 100 wederom een plek bij de beste vijf behaald. In de ranglijst die maandag 27 oktober werd gepresenteerd, staat de cafetaria op plaats 4.

Reageer op dit artikel