nieuws

Bianca van Dop: ‘Buddy’s voorlopig niet leverbaar

Cafetaria Top 100

De Knuffel Buddy’s die Bianca van Dop van Top 100-cafetaria De Parel, Foodmaster in ’s-Gravenzande verkoopt om geld in te zamelen voor onderzoek tegen hersentumoren, zijn uitverkocht. Vanaf half december zijn ze weer leverbaar, bestellen kan gewoon. Een buddy kost €7,95.

Bianca van Dop: ‘Buddy’s voorlopig niet leverbaar
Koos Groenewold

Tijdens het Cafetaria Top 100 Event maandag 27 oktober in Nijkerk vertelde Bianca van Dop van De Parel, Foodmaster in ‘s-Gravenzande over de verkoop van Knuffel Buddy’s, bedoeld om geld in te zamelen voor Stophersentumoren.nl.

Richard van Dop

Bianca’s man Richard overleed in juni, nadat hij de strijd tegen zijn hersentumor moest opgeven.

Goed doel

Iedereen die haar in die periode had gesteund, bedankte ze met een Knuffel Buddy. Op die manier steunde ze ook nog eens het goede doel.

Op het podium en – na het event – voor de camera van Snackkoerier vertelde ze over haar initiatief. Bovendien konden belangstellende collega-ondernemers diezelfde avond ook al een buddy kopen.

Speciale website

De belangstelling was en is zo groot dat de Knuffel Buddy’s tot half december niet voorradig en leverbaar zijn. Bestellen kan wel gewoon. Bij haar of via de website Knuffel-buddy.nl.

Cafetaria Top 100

Diverse Top 100-cafetaria’s hebben inmiddels laten weten ook Knuffel Buddy’s te gaan verkopen als deze weer leverbaar zijn.

De Parel, Foodmaster staat in de nieuwste editie van de ranglijst met honderd beste cafetaria’s van Nederland op plaats 18.

Reageer op dit artikel