nieuws

Winnaar SVO Opleidingen Award: `zelf net uit schoolbanken

Cafetaria Top 100

Mark Verwey en Cindy van de Boogaard van Eethuis de Lind wonnen maandagavond Snackkoeriers SVO Fast Service Opleidingen Award in Nijkerk. `We zijn ontzettend trots op deze prijs’, zegt Verwey op het podium. `We komen nota bene zelf net uit de schoolbanken.

Winnaar SVO Opleidingen Award: `zelf net uit schoolbanken

We besteden veel tijd aan ons personeel. Er werken twee leerlingen bij ons waarmee we elke week de voortgang bespreken. Maar SVO Opleidingen Award hadden we zeker niet verwacht’, aldus het ietwat verbaasde ondernemersduo.

Meedenken

‘Werken bij Eethuis de Lind is erg gezellig’, zegt een van de medewerksters op het podium van de Cafetaria Top 100. ‘Mark en Cindy vragen ons ook echt om advies. Ze willen van ons leren.’ Het tweetal volgt de opleidingen Eerste Medewerker fastservice (niveau 3) en Manager/bedrijfsleider fastservice (niveau 4).

Jury

De SVO Opleidingen Award gaat naar de cafetaria met het beste opleidingsbeleid van Nederland. De jury beoordeelt onder andere de opleiding en de begeleiding tijdens het leerproces.

Reageer op dit artikel