nieuws

Verhage Floriande heeft Parel Fastservicebranche

Cafetaria Top 100

Carlos van den Berge is uitgeroepen tot Parel van de Fastservicebranche. De bedrijfsleider van Verhage Floriande in Hoofddorp ontving de prijs, bedoeld voor een medewerker die een uitzonderlijke prestatie levert, maandag 27 oktober tijdens het Cafetaria Top 100 2014 Event in Nijkerk

Verhage Floriande heeft Parel Fastservicebranche

De nieuwe ‘Parel’ werd genomineerd door zijn werkgevers Marco en Gisela Honsbeek, omdat hij de kar trok in een periode dat beiden door ongelukken en een trieste privéomstandigheid hun zaak op het tweede plan moesten laten komen.

Tweede vestiging

Naast het winnen van deze mooie prijs wacht Van den Berge nog een beloning. Marco: ‘Op 20 november openen wij in Waddinxveen een tweede Verhage-vestiging en Carlos wordt er de manager. Dat is onze beloning voor zijn inzet het afgelopen jaar.’

Richard van Dop

De Parel van de Fastservicebranche is een huldeblijk aan de in juni overleden Richard van Dop van De Parel, Foodmaster in ’s-Gravenzande.

Kimberly de Zeeuw

Vorig jaar oktober werd de eerste award uitgereikt aan Kimberly de Zeeuw, die zich onderscheidde door de dagelijkse leiding van de cafetaria over te nemen van de op dat moment nog ernstig zieke Van Dop.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel