nieuws

Snackpoint Zöstere nieuw op 3 in Cafetaria Top 100 2014

Cafetaria Top 100

Een entree om u tegen te zeggen voor Snackpoint Zöstere in Susteren. Het bedrijf van Roger en Marlie Gielen komt nieuw binnen op plek 3 in de Cafetaria Top 100 2014/2015, zo werd maandag 27 oktober bekendgemaakt tijdens een speciaal event in Hart van Holland in Nijkerk.

Snackpoint Zöstere nieuw op 3 in Cafetaria Top 100 2014

Eigenaren Roger en Marlie Gielen wisten al dat hun Snackpoint Zöstere de hoogste nieuwkomer was in de Cafetaria Top 100 2014/2015. Eerder deze maand kregen ze een verrassingsbezoek van Snackkoerier.

Susteren Limburg
Maandag 27 oktober werd in Nijkerk duidelijk dat de ondernemers, en hun bedrijfsleider Guido Soons, met hun cafetaria binnenkomen op plek 3. De Limburgse Snackpoint deed ook vorig jaar mee aan de Cafetaria Top 100, maar slaagde er toen niet in een plek in de lijst te bemachtigen.

Netheid
De jury is onder de indruk van het vakmanschap en de netheid. Zowel voor als achter de schermen is een geen vuiltje te bekken.

Hij is nogal van de netheid, zo geeft Roger Gielen toe. ‘Dit heb ik nog nooit meegemaakt’, mompelt een geïmponeerd jurylid.

Beste Kleine Cafetaria
Roger en Marlie Gielen mochten maandagavond nog een prijs in ontvangst nemen. Door de entree op plek 3 is Snackpoint Zöstere in de nieuwste lijst ook de Beste Kleine Cafetaria.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel