nieuws

Parel Carlos van den Berge nuchter na prijs

Cafetaria Top 100

`Natuurlijk is het niet hetzelfde als opeens je baas wegvalt, maar het voelde niet alsof ik opeens veel harder moest werken’, aldus de Parel van 2014 Carlos van den Berge van Verhage Floriande in Hoofddorp. `Ik doe wat ik leuk vind en hard werken hoort daar bij.

Parel Carlos van den Berge nuchter na prijs

Door de verschillende filmpjes van bedrijven kreeg ik het vermoeden dat ik wel eens de Parel kon worden, zegt Van de Berge nadat hij zijn prijs in ontvangst heeft genomen. Zijn werkgevers Marco en Gisela Honsbeek zijn erg blij met de beloning van Carlos. ‘Toen Gisela en ik uit de running waren door blessures en de dood van haar vader, heeft hij de zaak draaiende gehouden. Daarvoor zijn wij hem zeer dankbaar.’

Hersentumor

De Parel is een huldeblijk aan de overleden Richard van Dop, eigenaar van cafetaria De Parel in ’s Gravezande. De prijsuitreiking kreeg een emotionele lading door het verhaal van zijn vrouw Bianca van Dop over zijn dood. Bianca vraagt hiermee aandacht voor de stichting STOPhersentumoren.nl.

Reageer op dit artikel