nieuws

De Parel in actie voor Stophersentumoren.nl

Cafetaria Top 100

Bianca van Dop van De Parel, Foodmaster in ’s-Gravenzande verloor in juni haar man Richard aan kanker. Om geld in te zamelen voor onderzoek in de strijd tegen hersentumoren, verkoopt ze Knuffel Buddy’s. Maandag 27 oktober vertelde ze over het initiatief tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Nijkerk.

De Parel in actie voor Stophersentumoren.nl
Koos Groenewold

Het was maandag 27 oktober een bijzondere avond voor Bianca van Dop. De Parel, Foodmaster in ‘s-Gravenzande is opnieuw opgenomen in de Cafetaria Top 100 (plek 18), die bij Hart van Holland in Nijkerk werd gepresenteerd.

Richard van Dop

Vorig jaar ontving haar man Richard van Dop, die in juni de strijd tegen zijn ziekte verloor, een staande ovatie van de Top 100-collega’s in de zaal.

Bianca van Dop

Ook maandag was er zo’n indrukwekkend moment. Dit keer voor Bianca van Dop, die de presentatie van de lijst bijwoonde en opnieuw een topnotering behaalde met De Parel, en haar initiatief om geld in te zamelen voor de strijd tegen hersentumoren.

Knuffel Buddy

Voor iedereen die haar had gesteund in de afgelopen periode, had ze een Knuffel Buddy gekocht. En daarmee steunde ze ook nog eens Stophersentumoren.nl.

ProFri
Op het podium in Nijkerk vertelde ze over haar initiatief, samen met ProFri-vertegenwoordigers Patrick Nieuwveld en Frans van Rooij.

Snackkoerier haalde Bianca van Dop na afloop van het event voor de camera, vroeg haar hoe ze deze bijzondere avond had beleefd en sprak met haar over de Knuffel Buddy’s.

Reageer op dit artikel