nieuws

`Cafetaria Top 100 Publieksprijs boost bekendheid van Alida’s

Cafetaria Top 100

`We zijn erg blij met het winnen van de publieksprijs want deze levert veel naamsbekendheid op, zegt mede-eigenaar Jan Willems tegen Snackkoerier.

`Cafetaria Top 100 Publieksprijs boost bekendheid van Alida’s

Alida’s wint dit jaar wederom de Publieksprijs omdat onze werknemers de prijs op een grootschalige maar fijne manier onder de aandacht van de gast, verklaart Alida’s Jan Willems met een grote grijns. ‘Ik vind zevenhonderd stemmen eigenlijk niet eens zo uitermate veel.’

Facebook
Snackkoerier heeft de Cafetaria Top 100 Publieksprijs in het leven geroepen om bedrijven de mogelijkheid te geven nog meer binding op te bouwen met hun gasten. Gasten konden, alleen via Facebook, stemmen op hun favoriete zaak.

Reageer op dit artikel