nieuws

Cafetaria Top 100 2014: SVO Award voor De Lind

Cafetaria Top 100

Eethuys de Lind in Oisterwijk is maandag 27 oktober tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Nijkerk uitgeroepen tot winnaar van de SVO Fastserviceopleidingen Award. ‘Ondernemers Mark Verwey en Cindy van de Boogaard hechten veel waarde aan opleiding en training van hun medewerkers’, aldus SVO vakopleiding food.

Cafetaria Top 100 2014: SVO Award voor De Lind

Mark Verwey en Cindy van de Boogaard hechten veel waarde aan het opleiden van medewerkers en dat maakt ze tot winnaar van de SVO Fastserviceopleidingen Award, aldus initiator SVO vakopleiding food.

Opleiding
‘Dit blijk uit de manier waarop medewerkers gestimuleerd worden een opleiding te volgen.’

Motivatie
‘Daarnaast is het een compliment waard dat als de medewerker tijdens de opleiding een periode heeft dat hij of zij minder gemotiveerd is, het bedrijf hem of haar zo begeleidt er coacht dat de medewerker er weer voor gaat.’

SVO vakopleiding food
SVO vakopleiding food: ‘De Lind heeft momenteel één personeelslid dat de opleiding 1e medewerker fastservice niveau 3 volgt en één medewerker die de opleiding manager/bedrijfsleider fastservice niveau 4 volgt.’

Genomineerden
De twee andere genomineerden waren Kwalitaria Délifrance Delft van Kevin van Gooswilligen en ’t Pakhuis Horeca & Catering Service in De Klomp van Syl Lammers.

IJssalon
Eethuys de Lind realiseerde eerder dit jaar een grootscheepse verbouwing. Er werd onder andere een ijssalon toegevoegd aan de exploitatie.

Snackkoerier ging op bezoek met de camera’s. Foto’s van het resultaat zijn hier te bekijken, het videoverslag kunt u hier bekijken.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel