nieuws

Cafetaria Top 100 2014: Hoogste nieuwkomer op 3

Cafetaria Top 100

Wat een mooie avond was het maandag 27 oktober voor Roger en Marlie Gielen van Snackpoint Zöstere in Susteren. Eerder werd al bekend dat hun bedrijf de hoogste nieuwkomer is in de Cafetaria Top 100 2014/2015, tijdens het Event hoorden de ondernemers dat hun zaak binnenkomt op plek 3.

Cafetaria Top 100 2014: Hoogste nieuwkomer op 3

Het kon niet op voor Roger en Marlie Gielen en hun bedrijfsleider Guido Soons. Maandag 27 oktober viel Snackpoint Zöstere in Susteren volop in de prijzen tijdens de presentatie van de nieuwste editie van de Cafetaria Top 100.
Roger Gielen
Roger Gielen mocht eerder deze maand tijdens een verrassingsbezoek door Snackkoerier al de oorkonde in ontvangst nemen die hoort bij de titel ‘Hoogste nieuwkomer’. Welke positie daarbij hoorde, wist de Snackpoint-formulemanager echter nog niet.
Snackpoint
Op dat laatste kwam het antwoord maandag 27 oktober tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Nijkerk. Snackpoint Zöstere slaagde er vorig jaar niet in de lijst met beste honderd te halen, maar komt nu binnen op plaats 3.
Provinciewinnaar
De ondernemers mochten nog twee prijzen in ontvangst nemen: provinciewinnaar Limburg en Beste Kleine Cafetaria.

Bekijk hier de verrassingsvideo

 

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel