nieuws

Bon Appetit op 1 in Cafetaria Top 100 2014

Cafetaria Top 100

Bon Appetit in Rijsbergen is de nummer 1 in de Cafetaria Top 100. De Brabantse cafetaria van Edwin en Kim van Es – vorig jaar tweede – voert de ranglijst voor 2014/2015 aan. Deze is maandag 27 oktober gepresenteerd tijdens een speciaal event in Hart van Holland in Nijkerk.

Bon Appetit op 1 in Cafetaria Top 100 2014

De cafetaria van Edwin en Kim van Es is door de mystery visitors, de vakjury én de hoofdjury unaniem als ‘absolute top’ beoordeeld.

Top 5

En dat betekent voor Bon Appetit de – zo mogen we het wel zeggen – langverwachte eerste plek. Kim en Edwin van Es eindigen met hun zaak namelijk voor het vierde jaar op rij in de top 5.

Kwaliteit en continuïteit
Kwaliteit en continuïteit worden beloond, aldus de jury. ‘Uitbreiding, pizzaoven, broodjes… wij willen het complete plaatje bieden’, aldus de ondernemers.

Stopkracht
‘Stopkracht is het mooie terras, met parasols en afgewerkte gevel’, zo oordeelt de jury. Alles ziet er netjes verzorgd en onderhouden uit.’

Nieuw zitgedeelte
Verder: ‘Binnen kom ik een schone zaak tegen. Het nieuwe zitgedeelte ziet er strak uit, mooie kleuren.’

Emotieverkoper
Bon Appetit is een enorm bedrijf, met ijssalon, pizzaoven, broodjescounter, koffiehoek, uitgebreid zitgedeelte en dito terras.

‘Wij willen onze gasten het complete plaatje bieden’, aldus Edwin van Es. ‘Ik ben een emotieverkoper.’

Grootscheepse verbouwing
Snackkoerier reisde eerder dit jaar met de camera naar Rijsbergen om het nieuwe zitgedeelte op beeld vast te leggen. De videoreportage, inclusief interview met de ondernemers, is hier te bekijken. Foto’s van de topcafetaria kunt u hier bekijken.

> Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2014

Reageer op dit artikel