fotoreportage

Foto’s: sfeerverslag Cafetaria Top 100 Event

Cafetaria Top 100 85

Bijna 700 gasten waren maandag 17 oktober getuige van de bekendmaking van de Cafetaria Top 100 2016-2017. Tijdens een feestelijk event in Studio 21 in Hilversum werd Eethuys de Lind gekroond tot nummer 1 van Nederland.

Foto’s: sfeerverslag Cafetaria Top 100 Event

Uiteraard draaide de Cafetaria Top 100 niet alleen om de bekendmaking van de nummer 1. De bekendmaking van de lijst, onder leiding van presentator Erik van Muiswinkel, was omlijst met een spectaculaire show van de Studio 21 Diner Show.

Diverse prijzen

Naast het spektakel, het eten en het drinken werd ook de hele lijst doorgenomen, van 100 tot 1 en werden er categorieprijzen uitgereikt. Van de Publieks en De Ster tot aan de Ad van Geloven Imago Award en de Provinciewinnaars. Maar grote winnaar van de avond waren Cindy en Mark Verwey en hun team van Eethuys de Lind. De cafetaria uit Oisterwijk eindigde vorig jaar op plek 3 en is nu de nummer 1 van de Cafetaria Top 100 2016.

Reageer op dit artikel