artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 99: Cafetaria Family Oostzaan, Oostzaan

Cafetaria Top 100 174

Cafetaria Top 100 2018 nr. 99: Cafetaria Family Oostzaan, Oostzaan

‘Een mooie winkel met een eigen stijl en persoonlijke touch’, zegt de jury over Cafetaria Family Oostzaan. Het ziet er modern en netjes uit.

Een van de medewerkers van Cafetaria Family Oostzaan staat direct aan onze tafel met de menukaart en de vraag wat we willen drinken. Supervriendelijk en ook nog aandacht voor bijverkoop, daar houden we van. Er mag wat beter worden gekeken naar de vloer, er liggen kruimels en papiertjes op de grond. De bar en werkomgeving zijn aan de rommelige kant. Het is wel schoon, datzelfde geldt voor de bar en de vitrine.

Het bestelde eten was lekker en conform verwachting. Goed gebakken friet en een zeer smakelijk broodje. Leuk om te zien dat bepaalde producten worden aanbevolen met bordjes in de winkel. De menukaart is gevarieerd en het eigen bestelsysteem via de website is zeer overzichtelijk.

Zuideinde 95
Oostzaan.family.nl

Reageer op dit artikel