artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 95: De Weefkamer, Knegsel

Cafetaria Top 100 410

Cafetaria Top 100 2018 nr. 95: De Weefkamer, Knegsel

De Weefkamer is een mooie en moderne zaak die al 35 jaar in de familie is. De eigenaar draait zelf ijs en de ijsvitrine is dan ook een prominent onderdeel van de zaak. Het pand ziet er prima verzorgd uit en we zien dat er veel aandacht is besteed aan het interieur.

Het frietje Weefkamer bevat een mooi pakket van paprika, champignons, saus en meer. Erg origineel en lekker! De menukaart van De Weefkamer  bevat veel leuke ideeën en gerechten.

Op het gebied van marketing en communicatie is verbetering mogelijk. Er is geen zichtbare promotie voor gasten. In de winter worden flyers verspreid, echter zonder korting. Hier kan meer uit worden gehaald.

Het Groen 20
Weefkamer.nl

Reageer op dit artikel