artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 94: ’t Bakhuus, Duiven

Cafetaria Top 100 632

Cafetaria Top 100 2018 nr. 94: ’t Bakhuus, Duiven

Bij ’t Bakhuus in Duiven worden we vriendelijk geholpen en het eten smaakt er goed. Ook qua hygiëne valt er niets op te merken. De zaak maakt een prima indruk.  

’t Bakhuus in Duiven heeft plaats voor vijftig gasten. Als wij op woensdagmiddag een bezoek brengen, zijn er acht gasten binnen. We worden niet opgemerkt bij binnenkomst, maar onze bestelling wordt gelukkig wel binnen drie minuten opgenomen. De medewerker is vriendelijk en de zaak is op en top in orde qua hygiëne.

Het bestelde eten, een portie friet en een hamburger, smaakt goed. De friet is goed gebakken en wordt op de juiste temperatuur geserveerd. De presentatie op het bord ziet er mooi en verzorgd uit. Ondanks het fraaie weer staat het terras opgestapeld. Dat is jammer, maar het doet niets af aan de algemene indruk van deze cafetaria.

Rijksweg 42a
Bakhuusduiven.nl

Reageer op dit artikel