artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 93: Snackpoint de Sticht, Ammerstol

Cafetaria Top 100 154

Cafetaria Top 100 2018 nr. 93: Snackpoint de Sticht, Ammerstol

Snackpoint de Sticht is een schoolvoorbeeld van een schone cafetaria. Een glasvitrine zonder vingerafdrukken, de hoekjes van de vloer zijn schoon en alles staat er strak en fris bij.

De vriendelijke medewerker van Snackpoint de Sticht begroet ons beleefd met een glimlach en oogcontact. Helaas wordt ons gevraagd of de friet zonder saus moet zijn, in plaats van een uitnodigende suggestie voor saus. De producten worden echter snel geserveerd en smaken prima.

In deze zaak is het onmogelijk om een actie te missen. Naast communicatie via de folders, staat er ook een origineel actiebord in de vorm van een lightbox op de toonbank en op de schermen draait een dynamische presentatie van het assortiment.

Achterweg 34
Snackpointdesticht.nl

Reageer op dit artikel