artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 92: Cafetaria Het Ambacht, Wageningen

Cafetaria Top 100 259

Cafetaria Top 100 2018 nr. 92: Cafetaria  Het Ambacht, Wageningen

Tijdens de spits op donderdagavond is het druk bij Cafetaria Het Ambacht. De verse frieten en ambachtelijke uitstraling zijn helemaal van deze tijd. Leuk hoe de gesneden aardappels door de frietsnijder in een emmer vallen die achter glas onder de balie staat, zodat het zichtbaar is voor gasten.

De jury noemt het ‘de lekkerste friet in tijden’. De medewerkers van Cafetaria Het Ambacht hebben alles onder controle, ondanks de drukte. Maar het sociale contact is kort en het enthousiasme kan beter. De zaak is schoon, er wordt hygiënisch gewerkt en het personeel ziet er verzorgd uit. Het enige wat ontbreekt, is de discipline om tijdig tafels af te ruimen. Verder niets dan lof. Een prachtige zaak, die goed op de campus past.

Bornsesteeg 30
Cafetariahetambacht.nl

Reageer op dit artikel