artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 91: Plaza De Frietkraam, Mill

Cafetaria Top 100 142

Cafetaria Top 100 2018 nr. 91: Plaza De Frietkraam, Mill

Helemaal perfect, zo noemt de jury haar ervaring met de uiterst vriendelijke medewerker van Plaza De Frietkraam. Hij is niet alleen beleefd en vriendelijk; wat indruk maakt, is zijn oprechte lach.

En hij stelt de juiste vragen: of we saus bij de friet willen en of we iets willen drinken. Het assortiment van deze kleine Plaza De Frietkraam is opvallend groot. De bestelde producten zijn prima en ook de ijscorner en het aparte ijsloket zijn aantrekkelijk.

Tijdens het bezoek weten we alleen niet waar we kijken moeten, want er wordt heel veel gecommuniceerd. Voor zo’n klein winkeltje misschien iets te veel, waardoor het onrustig oogt. Het kan minder en daardoor effectiever. In zijn geheel ziet deze Plaza er prima verzorgd uit. Mede dankzij de vriendelijke medewerker komen we hier graag nog eens terug.

Marijkestraat 2
Plazadefrietkraam.nl

Reageer op dit artikel