artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 90: Lunchroom Friethuys bij de Boer, Heemskerk

Cafetaria Top 100 278

Cafetaria Top 100 2018 nr. 90: Lunchroom Friethuys bij de Boer, Heemskerk

De huisgemaakte frieten zijn voortreffelijk bij Lunchroom Friethuys bij de Boer. Dat is niet het enige waar deze cafetaria in uitblinkt.

De friet wordt leuk geserveerd in een frietzakje met de saus ernaast. Ook de luxe kroket vinden we erg goed van kwaliteit en zeer smaakvol. Het concept is duidelijk en de ambachtelijke uitstraling van het interieur van Lunchroom Friethuys bij de Boer is erg gezellig.

De gevel en het terras sluiten qua sfeer en uitstraling niet aan op de gezelligheid binnen. De zaak valt daardoor niet goed op in de straat. De jury begrijpt dat de ondernemer met kleine stappen verbeteringen doorvoert, maar adviseert om dit zo snel mogelijk aan te pakken. De lekkere huisgemaakte producten verdienen meer stopkracht.

Op het gebied van gastvrijheid is dit bedrijf een topper. We worden gastvrij begroet bij binnenkomst en de medewerkster is beleefd en vriendelijk. Ook aan de bijverkoop wordt gedacht. Het is binnen erg schoon en netjes, precies zoals het hoort.

Ruysdaelstraat 31
Bijdeboer.nl

Reageer op dit artikel