artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 9: Paul van Gurp Fastservice Restaurant Andriessenplein, Deventer

Cafetaria Top 100 574

Cafetaria Top 100 2018 nr. 9: Paul van Gurp Fastservice Restaurant Andriessenplein, Deventer
Paul van Gurp met zijn zonen Kevin (links) en Mark (midden).

Klasse! Volgens ons vakjurylid behoort Paul van Gurp Fastservice Restaurant Andriessenplein tot de betere cafetaria’s van Nederland. Niet gek, aangezien een top 10-notering is gerealiseerd.

‘Het is er schoon, het interieur is goed verzorgd en er wordt op een zeer hygiënische manier gewerkt.’ Ook over de kwaliteit en presentatie van de producten louter positieve woorden: ‘Mooie vitrine met goed gepresenteerde, verse producten, een ijscorner met groot assortiment soft- en schepijs, zeer mooie productpresentatie op schermen boven de bakwand en menukaarten op tafel met leuke suggesties.’

‘Over de inrichting is goed nagedacht, dit bedrijf zal hoog scoren in de Top 100’, zo eindigt het verslag van ons bezoek. ‘Een professioneel aangestuurde zaak, mooi en economisch ingericht.’ Vorig jaar benoemden we al de potentie en filosofeerden we over een notering in de top. Mooi om te zien dat deze verwachting dit jaar uitkomt voor Paul van Gurp Fastservice Restaurant Andriessenplein.

Andriessenplein 43
Paulvangurp.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel