artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 89: Eetwinkel Kom d’r in, Gilze

Cafetaria Top 100 216

Cafetaria Top 100 2018 nr. 89: Eetwinkel Kom d’r in, Gilze

‘Wat een mooi bedrijf’, roept de jury uit na het bezoek aan Eetwinkel Kom d’r in. Qua uiterlijk hoort dit bedrijf bij de mooiste zaken van Nederland. Alles is blinkend schoon.

Zelfs tijdens de avondspits wordt hier netjes gewerkt, maar door de drukte worden we bij binnenkomst niet begroet. Tijdens het wachten, kijken we naar de narrowcasting. Leuk dat er een apart blad is gemaakt over de medewerkers. Bij het opnemen van de bestelling wordt gevraagd of we er een sausje bij willen, maar wordt ons geen drankje aangeboden. Daar zit ruimte voor verbetering, zeker met het oog op de glazen horecaflesjes in het zitgedeelte.

Dat betekent meer luxe én een betere marge. Waarmee dit bedrijf zich uitstekend onderscheidt, is het uitgebreide glutenvrije assortiment. Van voorgerechten en snacks tot complete menu’s. Onze complimenten daarvoor!

Nieuwstraat 126
Komdrin.nl

Reageer op dit artikel