artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 88: Cafetaria De Markies, Wijchen

Cafetaria Top 100 260

Cafetaria Top 100 2018 nr. 88: Cafetaria De Markies, Wijchen

Bij Cafetaria De Markies durven we wel van de vloer te eten. De jury vindt zelfs dat andere ondernemers nog wel iets kunnen leren van de nette organisatie in de keuken. In het prachtige pand met fantastische serre is het brandschoon.

We bestellen de huisgemaakte gehaktbal van Cafetaria De Markies met pindasaus en een speklap. Het wordt inclusief rauwkost op een bord geserveerd en de smaak is erg goed. Op het gebied van bijverkoop van saus en dranken valt nog wat winst te behalen, maar de medewerker is vriendelijk, positief en houdt van een grapje. Dat kunnen wij wel waarderen!

De huisgemaakte producten en specials verdienen wat meer aandacht in de signing en communicatie, want ze zijn heerlijk. Wij weten zeker dat gasten daarvoor terug zullen komen naar De Markies.

Graafseweg 600
Zaaldemarkies.nl

Reageer op dit artikel