artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 87: Cafetaria Litjes, ’s-Heerenberg

Cafetaria Top 100 156

Cafetaria Top 100 2018 nr. 87: Cafetaria Litjes, ’s-Heerenberg

Een goede, ontspannen sfeer, een mooi, vriendelijk team en geweldige kwaliteit: dat is waar Cafetaria Litjes voor staat. Het is een feest om hier te komen en dus hoort het bedrijf thuis in de Cafetaria Top 100.

Ook op de hygiëne bij Cafetaria Litjes is niets aan te merken. De smaakvolle hamburger van het huis en de gerookte kipsalade worden netjes op een bord geserveerd. Aan te raden is wel om dat ook met de friet te doen, in plaats van deze in een plastic bakje te serveren.

De cafetaria ziet er volgens het juryrapport goed uit. Leuk is de aparte broodhoek in de zaak, net zoals een speelplek voor de kinderen. Ook de ijshoek met ambachtelijk Italiaans schepijs is een mooie toevoeging.

En niet alleen bij het opnemen van de bestelling, ook bij het afrekenen krijgen we een glimlach; de gastvrijheid en service zijn meer dan goed in orde bij Cafetaria Litjes en verdienen een 9.

Oude Doetinchemseweg 5
Cafetarialitjes.nl

Reageer op dit artikel