artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 86: Karels Biofriet, Leiden

Cafetaria Top 100 160

Cafetaria Top 100 2018 nr. 86: Karels Biofriet, Leiden

De ondernemer achter Karels Biofriet in Leiden weet wat hij wil: alles draait in deze cafetaria om biologische producten. Een concept dat succes oplevert, zo blijkt. 

Karels Biofriet ‘ademt’ biologisch en is ietwat retro ingericht, met diverse ruwe materialen. Dat geeft sfeer, maar onderhoud is hierbij een aandachtspunt. Hoewel het schoon is tijdens ons bezoek, is het een feit dat ruw hout snel vuil opneemt en daardoor lastiger schoon te houden is.

‘Biologisch’ is vrij nieuw in de cafetariabranche en Karels Biofriet moet het op de huidige locatie hebben van de consument die daar bewust naar op zoek is. Een A-locatie zou de groei van het bedrijf een impuls kunnen geven. Alle producten op de kaart zijn 100 procent biologisch: van de friet en de snacks tot de huisgemaakte mayonaise en de frituurolie. Dat biologisch in dit geval een smaakmaker is, blijkt wel: de kwaliteit en productpresentatie zijn top.

Hoge Woerd 37
Karelsbiofriet.nl

Reageer op dit artikel