artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 85: Snackpoint Hill’s, Bergharen

Cafetaria Top 100 444

Cafetaria Top 100 2018 nr. 85: Snackpoint Hill’s, Bergharen

Wat betreft gastvrijheid scoort Snackpoint Hill’s uitstekend. Het personeel is vlot, vrolijk en spraakzaam. Hier kunnen veel bedrijven nog wat van leren.

De medewerkers van Snackpoint Hill’s nemen alle tijd voor ons, vragen tussendoor of alles naar wens is en maken een praatje. Zo zien we het graag. Ook zijn we positief over de productkwaliteit: de friet, burger en snacks zijn prima gebakken en goed van smaak.

Snackpoint Hill’s bestaat uit een cafetaria en diner. De diner ziet er zeer goed uit, met leuke muziek die zorgt voor een complete beleving. Het interieur van de cafetaria mag wel een iets warmere uitstraling hebben. Ook zou het goed zijn als de diner en de cafetaria meer worden samengevoegd, zodat één geheel ontstaat voor de gast.

Tot slot verdient deze cafetaria een pluim als het gaat om netheid en hygiëne.

Stompendijk 9
Hillsbergharen.nl

Reageer op dit artikel