artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 83: Danny’s Marknesse, Marknesse

Cafetaria Top 100 698

Cafetaria Top 100 2018 nr. 83: Danny’s Marknesse, Marknesse

Jonge, enthousiaste ondernemers staan aan het roer bij Danny’s Marknesse. De zaak, die fris en modern oogt, verdient zonder twijfel een plek in de Cafetaria Top 100.

Opvallend tijdens het bezoek aan Danny’s Marknesse is de oprechte belangstelling die de medewerkster voor haar gasten heeft; ze wil het hen echt naar de zin maken. Ook de ruime opzet van het interieur spreekt aan, net zoals de steunbanken bij de afhaalcounter, waar mensen even staande kunnen ‘zitten’.

De inrichting is volgens de jury smaakvol en er is goed over nagedacht; er zijn geen verborgen hoeken en de producten worden mooi en functioneel gepresenteerd. Daarnaast oogt de cafetaria schoon en verzorgd en staan er zelfs echte plantjes op de tafels.

Ook de frietjes vallen in de smaak: ze zijn krokant afgebakken en van prima kwaliteit. Bij het broodje gezond kunnen echter nog wel wat puntjes op de i worden gezet.

Breestraat 44
Dannysmarknesse.nl

Reageer op dit artikel