artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 81: Grandtaria Friet van Piet, Groningen

Cafetaria Top 100 334

Cafetaria Top 100 2018 nr. 81: Grandtaria Friet van Piet, Groningen
Ken Yong Hua en Liza Ng van Grandtaria Friet van Piet. Foto: Jan Willem van Vliet

Hét grote pluspunt van Grandtaria Friet van Piet in Groningen is het uitgebreide productassortiment: de keuze is enorm. Vleesliefhebbers, vegetariërs en zelfs veganisten vinden hier iets van hun gading.

Maar Grandtaria Friet van Piet denkt ook aan mensen met een glutenvrij dieet; er is namelijk een aparte bak-unit voor glutenvrije producten. Naast een breed assortiment biedt deze cafetaria veel huisgemaakte en originele gerechten. De smalle frietjes zijn krokant van buiten en zacht van binnen en worden op een porseleinen bord geserveerd.

De leuke krijttekeningen en teksten op de muur vallen op in het – verder praktische – interieur. Net zoals de nette vitrine en opgeruimde tafels; het is hier schoon. Hoewel klanten netjes worden behandeld, zou een glimlach nóg meer wonderen doen.

Mooi om te zien hoe de cafetaria samenwerkt met het nabijgelegen café. De cafégasten genieten tijdens het borreluur van hapjes en snacks, die Friet van Piet met plezier aan de overkant aflevert.

Meeuwerderweg 112
Cafetariafrietvanpiet.nl

Reageer op dit artikel