artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 80: Paul van Gurp Fastservice Restaurant Holterweg, Deventer

Cafetaria Top 100 189

Cafetaria Top 100 2018 nr. 80: Paul van Gurp Fastservice Restaurant Holterweg, Deventer
Paul van Gurp met zijn zonen Mark (links) en Kevin. Foto: Richard Stegers.

Een bezoek aan Paul van Gurp Fastservice aan de Holterweg in Deventer is meer dan de moeite waard. Vanwege de ambachtelijke productuitstraling en het mooie interieur, maar ook de vriendelijke bediening.

De sfeervolle inrichting van Paul van Gurp Fastservice Restaurant Holterweg valt meteen bij binnenkomst op. Niet alleen beschikt de cafetaria over een mooi interieur, ook is er een grote open keuken, een moderne aanbouw en een leuke kinderhoek bij de afhaalplek.

Daarnaast trekt de led-decoratie aan het plafond de aandacht. Kortom: er is goed nagedacht over de inrichting en ook over de routing. Alleen het toilet is nog een puntje van verbetering. Ook wat betreft productpresentatie – via beeldschermen en de vitrine – valt deze cafetaria positief op; het ambacht is duidelijk zichtbaar.

De bediening scoort ook punten: correct, vriendelijk en ervaren. Deze cafetaria is ingesteld op snelheid, met een duidelijk zichtbaar online afhaalpunt. Er is echter ook volop ruimte om ter plekke te genieten van een lekker frietje.

Holterweg 91
Paulvangurp.nl

Reageer op dit artikel