artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 8: Cafetaria De Greiden, Heerenveen

Cafetaria Top 100 622

Cafetaria Top 100 2018 nr. 8: Cafetaria De Greiden, Heerenveen

‘Een prachtig bedrijf’, oordeelt de vakjury in het rapport over Cafetaria De Greiden. En de toelichting na het vierde onderdeel van het rapport – productkwaliteit en productpresentatie – laat aan duidelijkheid eveneens niets te wensen over: ‘Ook hier klopt alles.’

De friet is perfect gebakken en wordt geserveerd in een puntzak. De werkwijze gaat volgens het boekje. Vervolgens de service: ‘De gast staat echt centraal, wordt vlot geholpen en krijgt de juiste informatie. Het afbakken van een pistolet kost tijd en dat wordt dus ook verteld.’ Verwachtingen managen, heel belangrijk.

Tot slot verdient de eigen bestel-app van Cafetaria De Greiden een compliment. Die is gratis te downloaden, inclusief link naar de download vanaf de bedrijfswebsite. Dat is een mooie manier om commissies te omzeilen en klanten te binden. Hulde voor deze mooie entree, welkom in de Cafetaria Top 100.

Jister 53
Cafetariadegreiden.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel