artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 79: Verhage Louwersplein, Hendrik-Ido-Ambacht

Cafetaria Top 100 166

Cafetaria Top 100 2018 nr. 79: Verhage Louwersplein, Hendrik-Ido-Ambacht

Persoonlijke aandacht, zelfs op een piekmoment; dat valt op bij deze Verhage Louwersplein. Ook wat betreft kwaliteit en productpresentatie is het goed voor elkaar.

Tijdens ons bezoek aan Verhage Louwersplein is het druk, maar de medewerkster die de frietjes komt brengen, is desondanks erg vriendelijk. Ze neemt zelfs de tijd om ons smakelijk eten te wensen.

Het flesje frisdrank wordt geserveerd met een glas met ijsblokjes en wordt keurig uitgeschonken. Hiermee laat deze ondernemer zien dat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. Het feit dat de medewerkster vraagt of we bestek bij ons frietje wensen, onderstreept dat nog eens.

Verder is de uitstraling dik in orde: de zaak ziet er splinternieuw en modern uit, met duidelijke borden die het assortiment weergeven. Blij worden we ook van de mooie presentatie van de friet in een mandje, met daarbij de saus in een aardewerk tipje.

Een puntje van aandacht is, dat bij het afruimen ook een doekje over de tafel mag worden gehaald. Maar deze zaak hoort zonder twijfel thuis in de Cafetaria Top 100!

Louwersplein 1
Verhage.nu/vestigingen/verhage-louwersplein

Reageer op dit artikel