artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 78: Frietboutique, Rotterdam

Cafetaria Top 100 473

Cafetaria Top 100 2018 nr. 78: Frietboutique, Rotterdam
(c) Roel Dijkstra / Foto: Joep van der Pal

Een dikke pluim voor de productpresentatie en kwaliteit van Frietboutique. Puntzakken in de kleuren die terugkomen in de huisstijl en met een trendy uitstraling. Bij binnenkomst valt meteen op dat het interieur nieuw is én dat er aandacht aan is besteed.

Bij Frietboutique springen onder meer de toffe menuborden, de SMEG-koelkast in de huiskleur groen en de opvallende ijsvitrine in het oog. En niet te vergeten: de namen van ondernemers Sammy en Pebbles op het plafond vormen een echte eyecatcher.

De keuken is open en zeker vanuit het zitgedeelte boven in de zaak goed te zien. Belangrijk dus dat deze schoon is; iets wat tijdens ons bezoek ook het geval is. Het assortiment is beperkt, maar er is wel veel variatie binnen de producten. En de kwaliteit is top. Er is nog wel meer te halen uit de bijverkoop.

Tip voor de ondernemers: plaats de ‘favorite’ truffelmayonaise meer in de kijker en breng deze actief aan de man. Maar al met al kunnen we stellen dat het concept van Frietboutique helemaal klopt.

Witte de Withstraat 68a
Frietboutique.nl

Reageer op dit artikel