artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 77: De Snackbar lunch and dinner, Deurne

Cafetaria Top 100 780

Cafetaria Top 100 2018 nr. 77: De Snackbar lunch and dinner, Deurne
Van den Berkmortel vindt het belangrijk dat gasten kunnen zien hoe de gerechten worden gemaakt. © Fotopersburo Bert Jansen

Kenny van den Berkmortel van De Snackbar lunch and dinner is een ondernemer die het vak helemaal begrijpt. Vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat we ons hier op en top welkom voelen.

Dit is een zaak waar is nagedacht over de uitstraling: het sfeervolle interieur van De Snackbar lunch and dinner en het verzorgde voorkomen van de medewerkers geven een prettige eerste indruk. Tijdens het bezoek is het erg druk, wat logischerwijs zorgt voor een iets langere wachttijd. Een tip is om de – overigens mooi vormgegeven – menukaart op drukke momenten te beperken.

Pluspunt is dat de medewerkers oog hebben voor een opgeruimde eettafel en dat het overal schoon is. De kwaliteit op het bord is goed; de friet mooi krokant, de boerenfriet is royaal. Een iets mooiere mayonaise zou het helemaal afmaken.

Helmondseweg 65
Desnackbardeurne.nl

Reageer op dit artikel