artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 76: Eetwinkel Sterk Langs de Lijn, Wierden

Cafetaria Top 100 290

Cafetaria Top 100 2018 nr. 76: Eetwinkel Sterk Langs de Lijn, Wierden
Beeld: Foto Hissink

Volgens de eigen website is Eetwinkel Sterk Langs de Lijn ‘een begrip bij iedereen die van lekker eten houdt’. Dat blijkt wel: niet voor niets is deze zaak in het voormalige stationsgebouw van Wierden al een paar jaar een vaste waarde in de Cafetaria Top 100.

Eetwinkel Sterk Langs de Lijn is één van de mooiste cafetaria’s van Nederland, is het oordeel van de jury. Tijdens ons bezoek vallen ook de digitale schermen in de zaak op; deze zien er uitermate strak uit.

Daarnaast zit het wel snor met de hygiëne bij deze Eetwinkel-vestiging aan het spoor. Een verbeterpuntje: laat ook zien dat het leuk is om in zo’n mooie zaak te werken. Een paar keer lachen doet wonderen. De nieuwe menukaart van Eetwinkel Sterk Langs de Lijn ziet er overigens fantastisch uit.

Spoorstraat 2
Sterklangsdelijn.nl

Reageer op dit artikel