artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 75: Foodmaster Malmö, Schiedam

Cafetaria Top 100 308

Cafetaria Top 100 2018 nr. 75: Foodmaster Malmö, Schiedam

De eerste indruk is heel belangrijk en in het geval van Foodmaster Malmö is die positief. De zaak oogt erg schoon en dat midden in de vrijdagmiddagspits, met een continue stroom aan gasten. Prima!

Er is duidelijk veel aandacht besteed aan het interieur bij Foodmaster Malmö, de stijl valt in de smaak bij het jurylid. ‘De cafetaria is gezellig ingericht met een mooie opvallende counter.’ De begroeting kan wat vloeiender. We houden het op een momentopname, want bij het tweede bezoek ging het wel heel goed. ‘De medewerker groet mij vriendelijk zowel verbaal als non-verbaal met prettig oogcontact en vraagt wat hij voor mij kan betekenen.’ Zo hoort het.

De bestelling wordt ruim op tijd uitgeserveerd. De hamburger en friet komen op een bord en zijn lekker. Hetzelfde geldt voor de milkshake. Naderhand wordt de tafel netjes afgeruimd en vraagt de medewerker of het heeft gesmaakt. Verder valt de aangename temperatuur in de zaak op, het is lekker koel ondanks de hitte buiten. Een mooie zaak en een compliment voor de vriendelijke medewerkers en de keurige bediening.

Malmö 83
Schiedam.foodmaster.nl

Reageer op dit artikel