artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 74: Kwalitaria Kamperland, Kamperland

Cafetaria Top 100 137

Cafetaria Top 100 2018 nr. 74: Kwalitaria Kamperland, Kamperland

Het complete assortiment is een sterk punt van Kwalitaria Kamperland. Iedereen komt hier aan zijn trekken. Deze ondernemer heeft zijn zaakjes op orde, en dat levert hem een plekje op in de Cafetaria Top 100.

Eigenaar Johan Sandee startte dit jaar een tweede bedrijf: Kwalitaria Vrouwenpolder. Dat heeft geen negatieve invloed gehad op de eerste vestiging. De gastvriendelijkheid bij Kwalitaria Kamperland is heel goed, ook onze complimenten voor de mooie productpresentatie.

De ontvangst was hartelijk en ‘to the point’. Er wordt professioneel gewerkt. De zaak zit op een gunstige locatie in een winkelcentrum met veel passanten. Met binnen ongeveer negentig zitplaatsen en een groot terras met veertig plekken kan Kwalitaria Kamperland veel gasten ontvangen. Het terras wordt afgeschermd door windschermen en telt voldoende parasols. Eén afvalbak vindt het jurylid wel wat beperkt gezien de grootte van het bedrijf.

Het menuboekje ziet er leuk uit en biedt interessante informatie over deze Kwalitaria. De zomersalade is een aanrader en de kleine friet is nog royaal genoeg.

Ruiterplaatweg 27
Kwalitaria.nl/kamperland

Reageer op dit artikel