artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 70: Friture De Ziepe, Nuth

Cafetaria Top 100 185

Cafetaria Top 100 2018 nr. 70: Friture De Ziepe, Nuth

Deze royaal bemeten en drukke buurtcafetaria heeft zijn zaakjes goed op orde. Bij Friture De Ziepe wordt professioneel en systematisch gewerkt. Ondanks een constante stroom gasten is er tijd voor persoonlijke aandacht.

Friture De Ziepe staat sinds 2005 onder leiding van Roy en Ramona Slangen en heeft in die tijd een mooie groei doorgemaakt. Het succes valt te verklaren door de gedegen aanpak in combinatie met lekkere en deels zelfgemaakte producten. Dat laatste is beslist een onderscheidende factor. De ondernemers blijven niet in het oude hangen, maar zien nieuwe kansen en spelen daarop in.

Met het onderdeel bezorging wordt eveneens flink aan de weg getimmerd. Dat gebeurt via een eigen app en Thuisbezorgd.nl. Klanten waarderen die service, gezien de positieve beoordelingen. De Ziepe werd al eens uitgeroepen tot de beste bezorgfriture van Nederland met een score van 9,6. Ook beschikt het bedrijf over een mobiele snackwagen voor feesten en partijen.

Vinkstraat 1a
Friture-deziepe.nl

Reageer op dit artikel