artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 7: Eeterij De Dennen, Doetinchem

Cafetaria Top 100 1093

Cafetaria Top 100 2018 nr. 7: Eeterij De Dennen, Doetinchem
Foto: Koos Groenewold

Het bijzondere aan Eeterij De Dennen in Doetinchem is dat het wel een cafetaria is, maar het daar niet op lijkt. Het kroeggevoel overheerst hier – ook door de bar in de zaak – en dat zorgt voor een gemoedelijke en huiselijke sfeer. Een mooie zaak, en daarom terecht Provinciewinnaar van Gelderland.

De inrichting van Eeterij De Dennen is warm en doet Amerikaans aan, met steigerhout en krijtborden. Mooi gedaan, zeker als je weet dat er geen interieurbouwer aan te pas is gekomen.

De hele familie Weber (Diana, Jerry, hun dochter Nina en zoon Jerry) is hier als één team aan het werk, inclusief een schoonzoon. De zaak is netjes en opgeruimd, de gastvrijheid is top; Nina loopt de hele dag met een vrolijke lach rond en Diana is een gastvrouw waar de mensen voor terugkomen. Jerry zit vol passie en gedrevenheid en is een echt horecadier. Hun zoon is ook goed bezig; hij volgt een fastservice-opleiding en werd vorig jaar tijdens de Cafetaria Top 100 uitgeroepen tot Ster van het Jaar.

Eeterij-De-Dennen-003

Foto: Koos Groenewold

De hamburgers en friet vallen zeer in de smaak, dat geldt vooral voor de Mexicaanse burger. Eigenlijk was het doel een mooie buurtzaak op te zetten, maar inmiddels komen mensen uit de hele regio naar Eeterij De Dennen.

Dennenweg 9
Eeterijdedennen.nl

Bekijk hier de complete ranglijst

Reageer op dit artikel