artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 68: AnyTyme An de Zijtak, Nieuw-Amsterdam

Cafetaria Top 100 308

Cafetaria Top 100 2018 nr. 68: AnyTyme An de Zijtak, Nieuw-Amsterdam

AnyTyme An de Zijtak in Nieuw-Amsterdam is een aantrekkelijke cafetaria met onderscheidende producten waar je ook comfortabel kunt zitten. De verbouwing heeft de zaak geen windeieren gelegd. 

Passanten worden ‘gelokt’ met opvallende reclame-uitingen waaronder fraaie banners. Ook het terras van AnyTyme An de Zijtak nodigt uit.

De energieke jonge ondernemers hebben zojuist een verbouwing achter de rug. Dat heeft de zaak goed gedaan. Mooie mix van oud en nieuw. De menukaarten boven de toonbank zijn duidelijk en goed te overzien. De zitjes zien er leuk verzorgd uit. Gasten kunnen lui in een bank gaan hangen of op krukken gaan zitten. Alleen bevindt de kassa zich bij de voordeur niet echt op een logische plaats.

De bestelling wordt keurig en ruim binnen de gebruikelijke tijdslimiet geserveerd. De friet met topping ziet er goed uit en smaakt uitstekend. Daarmee maak je het verschil en kun je de strijd met concurrenten met een gerust hart aan.

Zijtak Westzijde 39
Anytyme.nl

Reageer op dit artikel