artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 67: Cafetaria Brasserie Menistenplein, Stadskanaal

Cafetaria Top 100 224

Cafetaria Top 100 2018 nr. 67: Cafetaria Brasserie Menistenplein, Stadskanaal

Cafetaria Brasserie Menistenplein is een moderne zaak op een gunstige locatie in het hart van Stadskanaal. De zaak heeft een eigentijdse uitstraling, mede door het aantrekkelijk ogende interieur en beschikt over meerdere terrassen. 

Roy Schulte, eigenaar van Cafetaria Brasserie Menistenplein, nam zelf het initiatief om het horecaplein een facelift te geven. Door samenwerking te zoeken met andere ondernemers en de gemeente is dat plan gerealiseerd.

De menukaart biedt een gevarieerd assortiment met veel keuze in burgers en zelfs wraps en zelfgemaakt Gronings appelgebak. Er is volop aandacht voor vers en gezond. De versbeleving wordt versterkt door manden met aardappelen, een frietsnijder, fruit en mooie productfoto’s aan de muur.

Roy Schulte is erg actief en blijft op verschillende manieren aan de weg timmeren. Zo is hij druk op social media. En in nauwe samenwerking met collega-winkeliers aan het Menistenplein worden er regelmatig acties en activiteiten gehouden. Dat verdient een pluim en is goed voor de omzet.

Korte Hemenweg 2/4
Menistenplein.nl

Reageer op dit artikel