artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 66: Plaza Vorden, Vorden

Cafetaria Top 100 171

Cafetaria Top 100 2018 nr. 66: Plaza Vorden, Vorden

Plaza Vorden ligt iets verscholen vanaf de doorgaande weg in het toeristische dorp. Maar de zaak van Armin Cai en Xiao Chi is een bezoek meer dan waard. Dat begint al met de verrassend grote ruimte die de ondernemers ter beschikking hebben, zowel binnen als buiten.

Het aantrekkelijk gelegen terras van Plaza Vorden is mooi aangekleed met veel bloemen en planten. Binnen ziet het er eveneens goed verzorgd en schoon uit. Nergens is een vuiltje te bekennen, top!

De medewerkers zijn uitermate gastvrij en de vriendelijke glimlach is niet gespeeld. Je voelt je gelijk welkom en je merkt dat er met veel plezier wordt gewerkt. Het assortiment is gevarieerd en uitgebreid.

Het broodje warmvlees wordt netjes op een bord geserveerd. De friet is perfect, gasten krijgen er standaard een apart bakje salade bij. Je krijgt een rijke salade met sla, dressing, gekookt ei, augurk, watermeloen, tomaat en kool. Geweldig!

Dorpsstraat 8e
Plazafoodforall.nl/vestigingen/plaza-vorden-vorden

Reageer op dit artikel