artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 65: Cafetaria ’t Huus 2.0, Veenendaal

Cafetaria Top 100 327

Cafetaria Top 100 2018 nr. 65: Cafetaria ’t Huus 2.0, Veenendaal
Fotografie: Koos Groenewold

Cafetaria ’t Huus 2.0 verhuisde in maart naar deze prachtige nieuwe locatie. De zaak van Nina Visser groeide op de vorige plek uit haar jasje en heeft na een forse investering weer volop groeimogelijkheden. Nu alweer een plekje in de Cafetaria Top 100, net als in 2017 met de vorige locatie, dat is iets om trots op te zijn. 

Het interieur is strak, maar toch huiselijk en kent een natuurlijke routing. Aan de muur hangen enkele kunstwerken. Dat werkt verfrissend, zeker in combinatie met de teakhouten wand. Zelfs het toilet krijgt aandacht, getuige een mooie plantenbakje met kleine plantjes.

Origineel gevonden is ook het ijsloket aan de zijkant van het pand. Daardoor komt het Shake-inn concept volledig tot zijn recht. Er zijn meer dan vijftig smaken softijs, milkshakes maar ook sundaes en coupes verkrijgbaar. Huisgemaakte siropen vormen de basis, ze worden in een aparte vitrine gepresenteerd.

Met dit alles is ’t Huus 2.0 onderscheidend bezig. Kwaliteitsproducten maken het positieve totaalplaatje compleet.

Zandstraat 15
Cafetariathuus20-veenendaal.nl

Reageer op dit artikel