artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 64: Cafetaria Moekesgat, Ter Apel

Cafetaria Top 100 163

Cafetaria Moekesgat is een perfecte zaak voor bezoekers van de recreatieplas in Ter Apel. Een goed onderhouden zaak, goede snacks en veel verschillende hamburgers; het heeft allemaal bijgedragen aan de positie in de Cafetaria Top 100 dit jaar. 

De zaak bevindt zich op een prima plek nabij recreatieplas Moekesgat en niet ver van de kern van het dorp. Verder zijn er op de locatie een camping, zwembad en beachclub te vinden. Dat zorgt voor veel passanten, zeker de afgelopen mooie zomer. Daarvan profiteert het bedrijf maximaal.

De cafetaria is voorzien van veel hout en kussentjes, dat zorgt voor een aangename strandsfeer. Ook het productassortiment is afgestemd op met name de camping- en zwembadgasten. De snacks zijn makkelijk te nuttigen en mee te nemen, zoals de broodjes ‘on the go’. Het uitgebreide aanbod van hamburgers is bijzonder te noemen. Ze gaan gretig over de toonbank.

Iets meer interactie met de gasten kan geen kwaad. Nu waren de medewerkers vooral bezig met opruimen en ramen wassen. Heel nuttig ook, want er was geen vuiltje te bekennen en alles blonk! Andere pluspunten: het vernieuwde terras en de handige bestelapp.

Heembadweg 17
Moekesgat.nl/cafetaria

Reageer op dit artikel