artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 63: Restaria Harte Vier, Roosendaal

Cafetaria Top 100 249

Cafetaria Top 100 2018 nr. 63: Restaria Harte Vier, Roosendaal

Restaria Harte Vier  is een gerenommeerde cafetaria in Roosendaal. De zaak werd in 1999 uitgeroepen tot Cafetaria van het Jaar, de voorloper van de Cafetaria Top 100. Dit jaar is het bedrijf weer in de lijst terug te vinden. En terecht. 

Harte Vier werd groot onder leiding van Wil en Anne-Marie Putters die de zaak in 1992 overnamen. Fris interieur met verschillende zithoogten voor gasten. De huisstijl is mooi doorgevoerd.

Service staat op een hoog peil. Het jurylid wordt vlot en op een leuke manier geholpen. Bijverkoop gebeurt op een prettige ongedwongen manier. ‘Naast saus wordt er gevraagd of ik wat wil drinken bij mijn bestelling. Goed gedaan, bonuspunt!’

De snelheid waarmee bestellingen worden opgenomen en afgewerkt verdient eveneens lof. Ondanks de drukte van de middagspits zowel binnen als op het terras heerste er een rustige aangename sfeer. De hardwerkende medewerkers waren goed op elkaar ingespeeld en hadden de situatie volledig onder controle.

Het eten werd netjes gepresenteerd en was van prima kwaliteit. Allemaal redenen waarom Harte Vier niet op deze ranglijst mag ontbreken.

Gastelseweg 51a
Hartevier.nl

Reageer op dit artikel