artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 62: Plaza ’t Kruuspunt, Ballum

Cafetaria Top 100 289

Cafetaria Top 100 2018 nr. 62: Plaza ’t Kruuspunt, Ballum

Fastservice, daar draait het om bij Plaza ’t Kruuspunt en dat is het gedreven team zich bewust. De gepassioneerde eigenaar gaat daarbij voorop en geeft het goede voorbeeld. Dit typische seizoensbedrijf is een vaste waarde op de ranglijst.

In Ballum kun je gezien de opvallende reclame-uitingen niet om Plaza ’t Kruuspunt zaak heen, over de stopkracht dus zeker geen klagen. De snelle dienstverlening gericht op vooral toeristen gaat niet ten koste van kwaliteit en service.

Er is volop aandacht voor de gast en de cafetaria oogt mooi en wordt goed onderhouden. Zelfs de toiletten zagen er ondanks de grote toeloop schoon en netjes uit. De houding van de medewerkers is uitnodigend en positief. De open keuken zorgt voor beleving, de gast kan zien en horen wat er gebeurt tijdens de bereiding.

Strandweg 11
Plazafoodforall.nl/vestigingen/plaza-t-kruuspunt-ballum

Reageer op dit artikel