artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 61: Café Cafetaria ‘Epi’, Moergestel

Cafetaria Top 100 500

Cafetaria Top 100 2018 nr. 61: Café Cafetaria ‘Epi’, Moergestel

Café Cafetaria ‘Epi’ is een unieke verschijning in de Cafetaria Top 100. Maar het bedrijf ziet er goed uit, de ondernemer is gastvrij, de service goed en de frietjes lekker. Dan is een plaats in de lijst eigenlijk logisch. 

De combinatie café met cafetaria komt steeds minder vaak voor. Veel ondernemers sluiten het café omdat de klandizie voor dit bedrijfsonderdeel de afgelopen jaren sterk is teruggelopen. Café Cafetaria ‘Epi’ vormt een uitzondering. De ondernemers zijn goed bezig, complimenteert de vakjury.

De zaak heeft uitstraling en sfeer. Het pand ziet er aan de buitenkant leuk en uitnodigend uit. Dat komt door de markiezen en de kleurstelling. Ook op het terras is het goed toeven. De oprechte gastvrijheid van de eigenaar voelt als een warme deken, zo hoort het!

De bestelling wordt netjes op een bord uitgeserveerd. De frietjes smaken lekker en zijn goed gebakken. Het restaurant heeft een aparte plek ten opzichte van het afhaalgedeelte. Fijn dat gasten daardoor ietwat in de luwte ongestoord van het eten en drinken kunnen genieten.

Oisterwijkseweg 9
Epi-cafetaria.nl

Reageer op dit artikel