artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 60: Snackbar ’t Bikkertje, Ugchelen

Cafetaria Top 100 367

Cafetaria Top 100 2018 nr. 60: Snackbar ’t Bikkertje, Ugchelen

Alles klopt bij Snackbar ’t Bikkertje, de traditionele snackbar van de familie De Bruijn aan de doorgaande weg in het dorpje Ugchelen. Professionaliteit, gastvrijheid en gezelligheid vormen de speerpunten.

Vaste gasten dragen het bedrijf op handen. Snackbar ’t Bikkertje scoort dan ook hoog tijdens publiekswedstrijd. De zaak is weliswaar niet groot, maar wel efficiënt ingedeeld en knus. Er hangt een scherm, daarmee wordt aan narrowcasting gedaan. Online bestellen ontbreekt, hier ligt een kans om een nog grotere doelgroep aan te trekken.

De enthousiaste medewerkers, voorzien van keurige bedrijfskleding, zijn vriendelijk en correct. Ze hebben duidelijk plezier in hun werk en die sfeer straalt af op de klanten. De producten werden heerlijk warm op een bord aan tafel geserveerd.

De frietjes waren goed gezouten en de kroket was lekker krokant. De slogan ‘U proeft wel waarom’ wordt waargemaakt. De prijs-kwaliteitverhouding is beslist een sterk punt.

Ugchelseweg 191b
Hetbikkertje.nl

Reageer op dit artikel