artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 59: Foodmaster Tiel, Tiel

Cafetaria Top 100 406

Cafetaria Top 100 2018 nr. 59: Foodmaster Tiel, Tiel
Eigenaar Sylvia Tang van Foodmaster Tiel zet de Hollandse snackcultuur centraal. Foto: Studio38C

De cafetaria als Nederlands cultuurgoed; dat zie je terug in leuke details bij Foodmaster Tiel. Een zeer nette zaak die beleving biedt op een traditionele maar toch eigentijdse manier.

Een betonlook met houtelementen zorgt voor een stoer en aantrekkelijk interieur. De jury is lovend over de huisstijl die hier vorig jaar als pilot van de formule werd ingevoerd. Er is een televisie speciaal voor gasten en een decoratieve wand waar je allemaal interessante en historische ditjes en datjes over de frituurcultuur kan lezen. Alle medewerkers zijn continu aan het werk, iedereen heeft zijn eigen taak.

De originele presentatie met vetvrij papier in de plastic mandjes en de bijzondere menukaart in de vorm van een koker vallen op. De kwaliteit van de gebakken producten is perfect, aldus het positief gestemde jurylid.

Gr. Brugse Grintweg 158
Tiel.foodmaster.nl

Reageer op dit artikel