artikel

Cafetaria Top 100 2018 nr. 58: AnyTyme G.J. Erica, Erica

Cafetaria Top 100 262

Cafetaria Top 100 2018 nr. 58: AnyTyme G.J. Erica, Erica

Een stijlvolle en toch laagdrempelige zaak met een speelse inrichting; AnyTyme G.J. Erica timmert al ruim 15 jaar met succes aan de weg. Dat blijft zeker niet onopgemerkt.

Naast de groeiende klantenkring werd de gezellige zaak van de familie Schutten afgelopen jaar beloond met een derde plaats tijdens de verkiezing AnyTyme van het Jaar 2017/2018. Dat zegt wel wat. Stapsgewijs weten de ambitieuze eigenaren de dienstverlening steeds op een hoger niveau te krijgen.

Volgens de jury is duidelijk te zien dat de ondernemers zelf meewerken. De producten worden prima bereid en geserveerd en smaken goed. De porties zijn royaal, je krijgt hier waar voor je geld. Maar vergeet niet: met bijverkoop kan wel extra omzet worden gescoord. Vragen of de klant een drankje wil, dat is echt niet opdringerig.

Havenstraat 32
Anytyme.nl

Reageer op dit artikel